BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Braziliaans talent: ”Onderhandelingen met Barcelona verlopen voorspoedig”

Afgelopen week wist de Braziliaanse media te melden dat FC Barcelona een principe akkoord heeft  bereikt met de Braziliaanse middenvelder van Gremio, Arhtur Melo. De Catalanen gaan naar verluidt zo’n 30 miljoen euro betalen voor het 21-jarige talent plus 10 miljoen euro aan variabelen.  Donderdag liet Arthur voor het eerst van zich horen over de mogelijke transfer naar Barcelona. 

“Ik heb een contract bij Gremio”, zei de middenvelder voor de Braziliaanse tv. ”Kk heb nog niet getekend voor Barcelona, maar de onderhandelingen zijn goed onderweg. Ik ben momenteel nog speler van Gremio. Het gaan goede zaken worden.”

Toch laat Arthur weten dat een akkoord met FC Barcelona dichtbij is.  ”Ik ga me inzetten om hier zoveel mogelijk te winnen”, voegde de spelmaker toe aan zijn verhaal. ”maar we hebben bijna een akkoord. Er moeten nog een aantal dingen afgerond worden.  We moeten tot volgende week wachten tot er iets moois uitkomt.”

Technisch secretaris Robert Fernandez is momenteel in Brazilië om de transfer van Arthur af te ronden. Als beide partijen daadwerkelijk tot een akkoord komen, dan zal Barcelona Arthur in januari 2019 verwelkomen in Barcelona. Tot die tijd blijft de middenvelder op huurbasis bij Gremio.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.