in

LoveLove

Transfer Neymar aanstaande: Foto’s en producten uit fanshop verwijderd

Een vertrek van Neymar Jr. bij Paris Saint-Germain komt dichter en dichterbij. De relatie tussen beide loopt al maanden moeizaam en de Braziliaan wil een vertrek forceren. De aanvaller werd zondag al niet in de selectie van PSG opgenomen tegen Nimes en de Neymar was zelfs niet aanwezig in het stadion. Maandag waren alle foto’s en producten van Neymar ook al niet meer te vinden in de fanshop van de Franse club.

De kans dat Neymar Jr. ooit nog in actie gaat komen voor Paris Saint-Germain wordt met de dag kleiner. Technisch directeur Leonardo liet afgelopen week weten dat de club in gesprek is met andere clubs over een mogelijke transfer van Neymar. Daarom werd Neymar ook buiten de selectie gelaten voor de competitiewedstrijd met Nimes. De fans van PSG reageerden tijdens de eerste competitiewedstrijd woedend op Neymar. De Braziliaan werd in het stadion op een niet al te positieve manier toegezongen.

Het Braziliaans UOL weet bovendien maandag te melden dat Neymar op vrijwel alle plekken in de fanstore van PSG niet meer te vinden is. In de kinderafdeling zijn inmiddels Mbappe en Marquinhos naar voren geschoven. Neymar’s poster is alleen nog zichtbaar bij de schoenenafdeling van Nike, dat ook de persoonlijke sponsor van de Braziliaan is.

https://twitter.com/UOLEsporte/status/1160913437666566144

De komende week zal een cruciale week zijn in de toekomst van Neymar. Zowel FC Barcelona als Real Madrid zouden de Braziliaan graag aan de selectie willen toevoegen. Bovendien liet Neymar in de afgelopen maanden al doorschemeren dat hij graag terug wil naar Barcelona.

FC Barcelona Doelman Neto

Barcelona is Neto weken kwijt: doelman moet onder het mes

Hernandez Hernandez

Arbiter voor eerste competitiewedstrijd Barcelona bekend