in

OMGOMG

Barcelona is Neto weken kwijt: doelman moet onder het mes

FC Barcelona Doelman Neto

FC Barcelona loopt in aanloop van start van de competitie al schade op. De Catalanen moeten het de komende weken namelijk zonder doelman Neto doen. De kersverse aanwinst liep tijdens de laatste training in de VS een polsblessure op.

FC Barcelona ronde zaterdag met een overwinning op Napoli de voorbereiding op Amerikaanse bodem af. Maar vrijdag, tijdens de laatste training, liep Barcelona alsnog schade op. De Catalanen zagen doelman Neto met een polsblessure uitvallen. De Braziliaan hield een breuk in zijn pols over aan de training en is daarmee naar verwachting zo’n vijf weken uitgeschakeld.

Neto was dit seizoen de tweede versterking van FC Barcelona. De doelman nam deel aan de eerste vier oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Liga.

Update 12-08-2019:

Nadat FC Barcelona zondag bekend maakte dat doelman Neto een polsbreuk heeft opgelopen tijdens de laatste training van FC Barcelona, werd de Braziliaan maandag in Barcelona verder onderzocht. De club laat via officiële kanalen weten dat de doelman dinsdag een operatie moet ondergaan aan zijn pols. De komende weken moet blijken hoe snel hij hersteld, maar de verwachting is dat Neto de komende aan de kant staat bij Barcelona.

Interview Frenkie de Jong

Interview | De Jong wil bij Barcelona meer scoren

Transfer Neymar aanstaande: Foto’s en producten uit fanshop verwijderd