in ,

Transfer in de maak: ”we overwegen hem terug te halen”

FC Barcelona is er inmiddels achter gekomen dat de club in de zomer een behoorlijke investering moet doen om in het spoort van de concurrentie te blijven. De selectie legt het in de breedte af tegen clubs als Real Madrid en Bayern München. En dus heeft technisch manager Robert Fernández zijn eerste aanwinst op het oog.

Een aantal weken geleden publiceerde Barcasource.nl al het bericht dat Barcelona inmiddels Gerard Deulofeu op de lijst heeft staan om terug naar Camp Nou te halen. Robert Fernández bevestigde na het duel met Real Sociedad (3-2) dat de Catalanen inderdaad bezig zijn met het terughalen van de aanvaller.

”Deulofeu? Ja, hij is zeker een optie voor ons”, zei de technisch manager. Op de vraag of Gerard Deuofeu daadwerkelijk klaar is om het shirt van Barcelona opnieuw te dragen zei Robert: ”Ja ja.”

Barcelona kan, vanwege een clausule, Deulofeu komende zomer voor 12 miljoen euro terugkopen van Everton. De aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor AC Milan en presteert boven verwachting goed. Mocht de Spanjaard alsnog niet slagen bij de Catalanen dan kan de club Deulofeu voor een veel hoger bedrag verkopen.

Samenvatting | FC Barcelona – Real Sociedad (3-2)

Mascherano en Turan onzeker voor Juventus