in

Topper tegen Atletico Madrid komt te vroeg voor Coutinho

Coutinho-fcbarcelona

Philippe Coutinho zal zaterdag niet in actie komen voor Barcelona tijdens de topper tegen Atletico Madrid. De middenvelder is nog niet volledig hersteld van zijn blessure en is daarom buiten de selectie gelaten door Ernesto Valverde.

Philippe Coutinho nam anders dan de andere spelers afgelopen week geen vrije dagen om zich volledig te focussen op zijn herstel. Even leek het erop dat de Braziliaan vrijdag groen licht van de medische staf zou ontvangen, maar na de laatste training vrijdagavond bleek Coutinho niet volledig te zijn hersteld.

Ernesto Valverde heeft in de topper tegen Atletico Madrid wel Samuel Umtiti terug. De Franse verdediger was enkele weken uit de roulatie, maar trainde afgelopen week alweer mee. Voor Valverde zaterdag een lastige keuze. Stelt de coach, de goed presterende, Lenglet op of kiest hij toch vertrouwelijk voor Samuel Umtiti.

De veel besproken Dembélé, die tegen Real Betis nog werd gepasseerd, is wel weer opgenomen in de selectie. En ook talent Aleña is weer opgeroepen. Mogelijk maakt hij tegen de Madrilenen opnieuw speelminuten. Ivan Rakitic is namelijk geblesseerd en bovendien geschorst voor het duel.

Pique denkt aan eigen voetbalclub: ”We werken aan twee projecten”

Messi FC Barcelona-Atletico Madrid

Dembélé bezorgt Barcelona in blessuretijd punt tegen Atletico Madrid