in

Pique denkt aan eigen voetbalclub: ”We werken aan twee projecten”

L’Equipe Magazine komt zaterdag in hun nieuwe editie van het magazine met een interview met Gerard Pique. En zoals gebruikelijk komt de verdediger in vrijwel ieder interview met nieuws. En deze keer niet volledig over zijn tennisproject, maar over het kopen van een voetbalclub.

De verdediger werkt met zijn bedrijf Kosmos al enige tijd aan een groots tennisproject waarmee hij de tenniswereld wil veroveren. En inmiddels zijn de plannen voor een nieuwe Davis Cup zeer realistisch geworden. In de komende jaren zal Pique met zijn bedrijf en investeerders de tenniswereld gaan veranderen.”De grote spelers spelen niet langer de Davis Cup en dit toernooi heeft een ongelooflijke geschiedenis, we hebben kennisgemaakt met de ITF om het formaat te veranderen. Het toernooi heeft 118 jaar geschiedenis en is een prestigieus toernooi. De spelers kiezen tegenwoordig voor andere toernooien. En dat moeten we zien te veranderen”, vertelt Pique in het interview.

Maar de verdediger van FC Barcelona blijft zelf natuurlijk het liefst in de voetbalwereld. En ook daar gaat de verdediger met zijn bedrijf de komende jaren instappen, zo maakt hij aan L’Equipe bekend. ”We werken aan twee projecten, één is om een club te kopen. Maar ik kan er niet meer over zeggen”, aldus de verdediger van FC Barcelona. ”Het andere project is om een nieuwe voetbalcompetitie te creëren of een bestaande competitie te gebruiken, maar meer kan ik er echt nog niet over vertellen. Het zijn twee zeer mooie projecten.”

Borussia Dortmund hengelt topschutter Alcácer per direct binnen

Coutinho-fcbarcelona

Topper tegen Atletico Madrid komt te vroeg voor Coutinho