in

‘Toekomst Xavi Simons bij Barcelona onzeker’

Xavi Simons FC Barcelona

Het is nog maar zeer de vraag of het Nederlandse toptalent Xavi Simons komend seizoen voor FC Barcelona in actie gaat komen. De talentvolle middenvelder heeft namelijk nog altijd geen profcontract bij de Catalaanse club getekend.

Een grote sta-in-de-weg voor een langer verblijf bij Barcelona is zaakwaarnemer Mino Raiola, zo weet Mundo Deportivo te melden. FC Barcelona wil Xavi Simons graag voor de club behouden, maar Barcelona weigert voor de Nederlander een uitzonderingspositie te creëren. De zaakwaarnemer van Simons zou de club inmiddels hebben laten weten dat er ook andere club geïnteresseerd zijn in de international.

Simons speelt sinds zijn achtste voor de jeugdopleiding voor FC Barcelona en wordt gezien als één van de grotere talent uit de befaamde opleiding. De club hoopt met vader Regillio Simons alsnog stappen te maken in de onderhandelingen, zodat Xavi komend seizoen gewoon weer te zien is in het shirt van de Catalanen. FC Barcelona verlengde onlangs wel met talloze andere toptalenten uit de jeugdopleiding.

Marc Cucurella FC Barcelona

Barcelona activeert terugkoopclausule ‘Cucu’

In beeld | Derde trainingsdag FC Barcelona