in

Selectie voor bekerclásico bekend; Arthur en Cillessen keren terug

Ernesto Valverde heeft de wedstrijdselectie voor de Clásico van morgenavond eerder vanavond bekend gemaakt. De selectie kent enkele opvallende wijzigingen ten opzichte van de afgelopen weken. Zo keren Arthur en Jasper Cillessen terug van blessures.

Jasper Cillessen was de grote uitblinker in de vorige ronde tegen Sevilla. Met een gestopte strafschop in de returnwedstrijd leverde de Nederlandse doelman een grote bijdrage aan het bereiken van de halve finale. De heenwedstrijd tegen Real Madrid moest Cillessen vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan. In eerste instantie werd verwacht dat hij bijna twee maanden zou moeten toekijken, maar hij is dus voldoende hersteld om in ieder geval af te reizen naar Madrid. Of Valverde de Nederlander ook laat starten morgenavond, is nog niet bekend.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1100474065771524096

Arthur

Ook Arthur is voldoende hersteld van zijn blessure. De Braziliaanse smaakmaker liep begin februari een hamstringblessure op. Door zijn kwetsuur miste Arthur onder andere de heenwedstrijd tegen Lyon in de achtste finales van de Champions League.

De volledige selectie:

Griezmann FC Barcelona

Griezmann vol lof over De Jong: “Beste speler tegen wie ik heb gespeeld’’

REWIND EL CLÁSICO | Het laatste bezoek aan Santiago Bernabéu