in

Sandro: ”Ik hoop Barcelona de titel te kunnen geven”

FC Barcelona heeft zondag alle hoop gevestigd op Sandro Ramírez. De aanvaller moet de Catalanen aan de titel helpen. De voormalig speler van Barcelona moet met zijn club Malaga dan wel winnen van concurrent Real Madrid.

”Het is één van mijn dromen zondag”, zei Sandro in een interview met Gol. ”Ik ben de club veel verschuldigd. Hopelijk kan ik zondag tegen Real Madrid scoren en Barcelona de titel schenken…hopelijk gebeurt het.”

Sandro, die dit seizoen al 14 treffers maakte voor Malaga en zich daarmee in de kijker speelde bij Atletico Madrid, slaagde echter niet bij Barcelona. ”Afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor mij”, aldus Sandro. ”Ik had de beste aanvallers van de wereld voor mij, ik neem het niemand kwalijk.”

Revaliderende Afellay: ”Heb erg goede herinneringen aan Barcelona”

Pique traint met de groep, Mascherano niet