in

Revaliderende Afellay: ”Heb erg goede herinneringen aan Barcelona”

Ibrahim Afellay is dezer dagen in Barcelona om te werken aan zijn herstel. De 30-jarige middenvelder liep eerder dit jaar opnieuw een knieblessure op en revalideert momenteel in Barcelona.

Ibrahim Afellay, die bij de fans van Barcelona vooral bekend werd door zijn belangrijke assist in de halve finale van de Champions League op Lionel Messi tegen Real Madrid, is in Barcelona. Afelley kende in zijn carrière veel problemen met zijn knie. De middenvelder van Stoke City liep eerder dit jaar opnieuw een knieblessure op en werd in Barcelona geopereerd. Nu is hij terug om te revalideren en sprak hij onder meer met Mundo Deportivo.

“Ik heb veel waardering voor Barça en Barcelona”, zegt de Nederlander in een kort interview. ”Ik wens Barcelona altijd het beste toe. Ik houd zeer goede herinneringen over aan de tijd in Barcelona, niet alleen om de pass op Messi in Bernabeu.”

Inmiddels in het vijf jaar geleden dat Ibrahim Afellay voor FC Barcelona speelde, maar de Nederlander is de club nog niet vergeten. ”Ik heb met een aantal spelers nog contact, maar iedereen gaat zijn eigen weg nu”, zei Afellay, die wel denkt dat Barcelona nog altijd kans heeft op de titel. ”Alles is mogelijk in de voetballerij. Ze moeten hard werken en dan moet je uiteindelijk een beetje geluk hebben.”

Antonela en Sofia openen boetiek in Barcelona

Sandro: ”Ik hoop Barcelona de titel te kunnen geven”