in

Samper en Vermaelen ontvangen groen licht bij FC Barcelona

FC Barcelona speelt zondag de derde wedstrijd in een week. De Catalanen nemen het in het eigen Camp Nou op tegen Leganes. Ernesto Valverde riep 19 spelers op voor dat duel en zag zaterdag tijdens de afsluitende training ook twee spelers weer terugkeren.

Ernesto Valverde heeft namelijk Thomas Vermaelen weer opgenomen in de selectie. De verdediger was weken uitgeschakeld met een spierblessure, maar trainde afgelopen week alweer met de selectie mee. Vermaelen kreeg zaterdag na de training groen licht van de medische staf. De verdediger is voor het eerst in 2019 weer bij de selectie.

Ook Sergi Samper trainde zaterdag weer volledig mee. De middenvelder scheurde zijn kuitbeen in 2018 en was ruim twee maanden uitgeschakeld. Zaterdag kreeg ook hij groen licht van de medische staf, maar Valverde nam hem voor het duel met Leganes (20.45 uur) niet op in de selectie.

Selectie: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi , O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal en Vermaelen.

Barcelona treft Sevilla in kwartfinale beker

Aleña FC Barcelona

Invaller Messi helpt Barcelona aan comfortabele overwinning