in

‘Salah aangeboden bij FC Barcelona: Catalanen starten onderhandelingen’

Het begint er steeds meer op te lijken dat Antoine Griezmann in de zomer niet de overstap maakt naar FC Barcelona. Steeds meer bronnen in Spanje weten inmiddels dat Atletico Madrid  het nieuwe contract van de aanvaller al aan het opstellen is.  Uiteraard is Barcelona ook met alternatieven  bezig als de transfer afketst.  Een van de alternatieven komt uit Egypte: Mohammed Salah. 

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde AS  is de Egyptenaar door zijn vertegenwoordigers aangeboden bij FC Barcelona.  De Catalanen zien in Salah een goed  alternatief als Griezmann besluit om in Madrid te blijven.   De topschutter  van Liverpool werd afgelopen seizoen verkozen tot de beste speler van de Premier League en scoorde bovendien 32 keer.

De onderhandelingen tussen beide partijen zijn inmiddels gestart. Vertegenwoordigers van Salah zouden volgens de Spaanse krant al gesprekken hebben gevoerd met Barcelona. Naar verluidt moet de Egyptenaar ook ruim 100 miljoen euro kosten. Liverpool heeft inmiddels met Nabil Fekir een vervanger aangetrokken mocht  Salah deze zomer vertrekken.

WK 2018: Deze spelers vertegenwoordigen Barça op het WK – Part II

Messi Vs Real Madrid

Messi: ”We kunnen niet nog een jaar zonder de Champions League”