in ,

‘Pique in problemen na boze tweet’

Gerard Pique heeft zich weer eens uitgelaten op Twitter. En dat kan de verdediger van Barcelona duur komen te staan. Na de wedstrijd tussen Villarreal en Real Madrid, dat de Madrileense club met 3-2 won, plaatste Gerard Pique een boze tweet over de Spaanse scheidsrechters. Pique vond dat Real Madrid voor werd getrokken ten opzichte van Barcelona en maakte dit duidelijk op Twitter.

De Spaanse scheidsrechterscommissie (CTA) kon dit niet waarderen en wil de verdediger aanklagen. De CTA heeft al eerder laten zien dat ze kritiek niet tolereren en heeft Pique al eerder bestraft voor zijn uitlatingen tegen Athletic Bilbao en Villarreal.

De tweet van Pique ging over een makkelijk gegeven penalty dat Real Madrid kreeg na een handsbal van Bruno, terwijl Barça tegen Villarreal geen strafschop kreeg voor een duidelijk zichtbare handsbal. Ook haalde Pique beslissingen tegen Malaga weer naar boven, toen een doelpunt van Pique onterecht werd afgekeurd terwijl een buitenspeldoelpunt van Sergio Ramos van Real Madrid wel werd goedgekeurd.

‘Barça ziet in Feyenoord-verdediger het alternatief voor Bellerín’

‘MSN’ laat niets heel van zwak Gijón