in

Opmerkelijk: ‘Barcelona komt in zoektocht naar nieuwe spits uit bij Kevin-Prince Boateng’

Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng lijkt op korte termijn opnieuw de overstap te maken van de Serie A naar de Liga. FC Barcelona is al weken op zoek naar een vervanger voor Munir El Haddadi en lijkt die nu gevonden te hebben. Volgens Sky Italia gaan de Catalanen zich namelijk op korte termijn versterken met Kevin-Price Boateng.

Volgens journalist Gianluca Di Marzio heeft FC Barcelona in de afgelopen uren een principe-akkoord bereikt met Sassuolo over de transfer van de 31-jarige aanvaller. De voormalig speler van AC Milan wordt tot het einde van het seizoen gehuurd voor 2 miljoen euro met een optie tot koop voor 8 miljoen euro. De Ghanees is volgens de Spaanse media inmiddels onderweg naar Barcelona.

In het seizoen 2016/17 speelde Boateng ook al in de Liga. Toen kwam hij uit voor Las Palmas en wist hij in 28 duels 10 keer te scoren. Bij Sassuolo scoorde hij tot nu toe vier treffers in de Serie A.

FC Barcelona was in de afgelopen weken op zoek naar een vervanger voor Munir El Haddadi, die een transfer naar Sevilla maakte. Carlos Vela en Morata werden onder meer genoemd, maar aan hun eisen kon Barcelona niet voldoen.

Aleña FC Barcelona

Invaller Messi helpt Barcelona aan comfortabele overwinning

FC Barcelona moet Ousmane Dembélé twee weken missen