in ,

Montoya bevestigt transfer: ”Ik ga naar Valencia”

Martin Montoya heeft zaterdag bevestigd dat hij Barcelona zal verlaten voor Valencia. De verdediger vertrok zaterdag vanuit Engeland naar Barcelona. Op de luchthaven van El Prat bevestigde de verdediger zijn vertrek.

“Ik ga naar Valencia”, erkende Montoya tegen de aanwezige journalisten. ”Ik ben er erg blij mee, want ik wilde al enige tijd vertrekken. Ik kom niet voor in de plannen van de coach en dan is dit de beste keuze.”

Martin Montoya had nog voor twee seizoenen een contract bij de Catalanen, maar onder Luis Enrique is er geen plek bij Barcelona voor de verdediger. Over het laatste gesprek met zijn coach wilde Montoya niet praten. “We hebben het goed afgesloten en we hebben elkaar de hand geschud”, aldus Montoya, die maandag de medische keuring zal ondergaan in Valencia.

Enrique duidelijk over nieuw contract: ”Club weet wat ik wil”

Gomes

Gomes: ”Mijn ouders gaven me alles toen ik niets had”