in

‘Mogelijk uit- en derde shirt Barça uitgelekt’

De shirts waarin Barça haar uitwedstrijden zal proberen te winnen zijn uitgelekt. De Catalanen zullen in eerste instantie met een lichtblauw shirt verschijnen aan de aftrap van een uitwedstrijd. Indien het nog te veel overeenkomsten heeft met het shirt van de thuisploeg, zal er in het derde, donkerrode shirt aangetreden worden.

Todosobrecamisetas zond gisteren een tweet de wereld in met een eerste indruk van het nieuwe uitshirt. Het shirt is hemelsblauw, wat natuurlijk maar al te goed past bij de dartelende engelen van Barça. Aan het shirt zijn donkerblauwe en ronde details toegevoegd, die zichtbaar zijn in de nek en aan de zijkanten. De vlag van Senyera zal zoals gewoonlijk in het klein te bewonderen zijn op het shirt. Het logo van Beko zal in het blauw verschijnen en die van Unicef in het rood. Todosobrecamisetas gaat er vanuit dat Rakuten in het blauw zal verschijnen.

Derde shirt

Afgelopen week kregen de fans van de Catalanen ook al een eerste indruk te zien van het derde shirt. Footyheadlines lekte een foto uit van wat het nieuwe derde shirt moet worden. Het nieuwe shirt introduceert een nieuwe look voor de club, gebaseerd op het nieuwe algemene sjabloon van Nike.

Footyheadlines bracht ook de details van het shirt naar buiten. Het shirt is donkerrood. Het logo van Nike is oranje en die van Rakuten is wit. De kleur oranje zal ook verschijnen in de vorm van een dunne streep langs elke mouw. Zowel de voor- als achterkant bevat gecamoufleerde, meetkundige vormen.

Het zal echter nog wel even duren voordat het derde shirt in de winkel en op internet verkrijgbaar is. Het shirt zal in een late navolging komen van zowel het thuis- als uitshirt. Waarschijnlijk pas in september.

‘Transfer wordt bevestigd aan de pokertafel’

Barcelona heeft selectie rond voor Legends debuut in Camp Nou