in ,

Messi traint nog altijd niet mee bij Barcelona

trainingscomplex FC Barcelona

Ernesto Valverde krijgt langzaam zijn troepen terug om zich voor te bereiden op de competitiewedstrijd met Valencia. Maar de coach van FC Barcelona kan nog altijd niet beschikken over Lionel Messi en Luis Suarez.

FC Barcelona speelt zaterdag de loodzware competitiewedstrijd tegen Valencia. En na de afgelopen is een goed resultaat vereist. Jordi Alba en Sergio Busquets keerden maandag al terug van hun internationale trip met Spanje. Bovendien keerde Junior Firpo terug in de groep. Hij had afgelopen week last van lichte klachten.

Valverde kan echter nog niet beschikken over absolute sterspeler. Lionel Messi, die maandag de ESPY 2019 award won voor beste speler, trainde namelijk nog niet met de selectie van Barcelona mee. De Argentijn traint net als zijn buurman Luis Suarez apart van de groep. Mochten zij later deze week nog aansluiten bij de groep, dan lijken de twee op tijd hersteld voor de topper in Camp Nou.

Door de afwezigheid van veel spelers riep Valverde dinsdag B-spelers Sergi Puig, Araujo, Collado, Riqui Puig en Kike Saverio op voor de training. Bovendien trainde Tenas van de Juvenil A mee.

Umtiti

Umtiti keert terug met voetblessure

Rafinha moet debuut bij Celta weken uitstellen