in , ,

Messi scoort bij rentree, Neymar belangrijk voor Brazilië

Argentinië heeft de leiding genomen in de WK-kwalificatiestad in Zuid-Amerika. De Argentijnen wonnen donderdagnacht met 1-0 van Uruguay. De teruggekeerde Lionel Messi was de grote man aan Argentijnse zijde.

Enkele maanden geleden kondigde Messi zijn afscheid aan bij de nationale ploeg van Argentinië, maar daar kwam hij deze maand op terug. Tegen zij  vriend Luis Suarez stond Messi voor het eerst weer aan de aftrap. Messi scoorde de enige treffer vlak voor rust. Na rust wist Uruguay de muur van de Argentijnen niet te kloppen, waardoor Argentinië de leiding neemt in de stand.

Brazilië eenvoudig voorbij Ecuador

Ook de andere speler van het aanvalstrio ‘MSN’ had een grote rol in de overwinning van Brazilië. De Brazilianen wonnen eenvoudig met 3-0 van Ecuador. Neymar opende in de 74 minuut de score vanaf 11 meter.