in ,

Messi onzeker voor duel met Venezuela: ”Ik ga met de dokter praten”

Lionel Messi was na afloop van de 1-0 overwinning van Argentinië op Uruguay erg tevreden met zijn aandeel en zijn doelpunt. Maar het is nog onduidelijk of Messi wel in actie kan komen tegen Venezuela.

De aanvaller van Barcelona onderging na het duel met Athletic medische testen waaruit bleek dat Messi een hamstringblessure had opgelopen. Toch speelde Messi tegen Uruguay. Na afloop van dat duel liet Messi in het midden of hij zal spelen tegen Venezuela.

”Of ik speel tegen Venezuela? Ik heb last van mijn hamstring”, zei de Argentijn na afloop. ”Ik ga nu met de dokter praten en dan zullen we zien of ik kan spelen of niet.”

Messi scoort bij rentree, Neymar belangrijk voor Brazilië

Kroaat van Barcelona wees deze zomer Chelsea, United en Juventus af