BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Messi onzeker voor duel met Venezuela: ”Ik ga met de dokter praten”

Lionel Messi was na afloop van de 1-0 overwinning van Argentinië op Uruguay erg tevreden met zijn aandeel en zijn doelpunt. Maar het is nog onduidelijk of Messi wel in actie kan komen tegen Venezuela.

De aanvaller van Barcelona onderging na het duel met Athletic medische testen waaruit bleek dat Messi een hamstringblessure had opgelopen. Toch speelde Messi tegen Uruguay. Na afloop van dat duel liet Messi in het midden of hij zal spelen tegen Venezuela.

”Of ik speel tegen Venezuela? Ik heb last van mijn hamstring”, zei de Argentijn na afloop. ”Ik ga nu met de dokter praten en dan zullen we zien of ik kan spelen of niet.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like