in

Messi reageert op Inter-geruchten: ‘Fake news’

Messi-Argentinië

Lionel Messi heeft voor de tweede keer in korte tijd gereageerd op berichten in de media. Donderdagavond moesten Argentijnse media het ontgelden. Zij beweren dat Messi in gesprek is met Inter Milan over een transfer.

Dat gerucht veegt Messi resoluut van tafel. Op zijn Instagram bestempelt hij het verhaal als ‘fake news’. De geruchten over een mogelijke overstap kwamen op gang nadat Massimo Moratti, oud-voorzitter van Inter Milan, zei dat de club mag dromen van Messi. ‘Ik weet niet of de huidige situatie het beter of slechter maakt. Maar ik denk dat we vreemde dingen gaan zien tegen het einde van dit jaar’, zei Moratti in gesprek met Radio RAI.

Volgens dezelfde media zou Messi ook in onderhandeling zijn met Newell’s Old Boys over een terugkeer naar Argentinië. Daarnaast zou hij een borgsom hebben betaald om Ronaldinho uit een Paraguayaanse gevangenis te krijgen. Niets van waar, aldus Messi.

Onlangs liet Messi ook al van zich horen op Instagram. Spaanse media meldden dat de spelers van FC Barcelona weigerden in te stemmen met een salarisverlaging. Volgens Messi en zijn teamgenoten was daar niets van waar. In hetzelfde bericht maakte hij bekend dat de spelersgroep akkoord ging met een salarisverlaging van 70%. De aanvoerders deden er zelfs nog een schepje bovenop door nog eens 2% in te leveren. Zo kan de club de salarissen van de overige personeelsleden blijven betalen.

https://twitter.com/gerardromero/status/1248308188933492740?s=21

VIDEO | Spelers van FC Barcelona werken zich thuis in het zweet

Heibel in de tent bij FC Barcelona