in ,

Messi opent in 2019 eigen themapark in China

Lionel Messi krijgt zijn eigen attractiepark. De Argentijn kondigde donderdag aan dat hij een themapark gaat openen in China dat geheel in het teken staat van de Argentijnse superster.

Het Messi Experience Park zal in Nanjing gebouwd worden en moet in de eerste maanden van 2019 geopend worden. Het park zal ruim 20 attracties krijgen die je naar de wereld van Lionel Messi moeten brengen.

Technologie zal een grote rol krijgen in het park. Het Chinese Phoenix Group en Grupo Mediapro werken nauw samen met het Messi Managment en hebben ruim twee jaar aan de ontwikkeling gewerkt. Virtual Reality krijgt een grote rol in het park. Zo kun je volgens de geruchten een training krijgen van meester zelf.

Welke attracties er verder in het park komen is niet bekend. Messi hoopt zelf veel mensen te kunnen inspireren met het nieuwe park. “Ik hoop dat de bezoekers een ervaring hebben die ze nog nooit eerder gehad hebben. Bovendien hoop ik dat de mensen geïnspireerd worden om vroeg met sporten te beginnen”, aldus de Argentijn tijdens een persconferentie.

FC Barcelona speelt in de zomer drie clasico’s

‘Mathieu en Arda weg bij Barcelona’