in

Messi moet voorbereiding Barcelona missen: ”Zien elkaar snel weer”

Lionel Messi moet noodgedwongen de voorbereiding van FC Barcelona aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van de Catalanen liep maandag een kuitblessure op en zal niet afreizen naar de Verenigde Staten, waar Barcelona de voorbereiding vervolgt.

De club maakte maandag na de training via officiële kanalen bekend dat Messi, die zich voor het eerst na zijn vakantie op het trainingsveld melde, een kuitblessure heeft overgehouden aan die eerste training.

Messi is daarom maandag niet in het vliegtuig gestapt naar de VS, waar FC Barcelona zich verder voorbereidt op het nieuwe seizoen. De Argentijn blijft komende week in Barcelona. Het is echter nog maar de vraag op de sterspeler inzetbaar is tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Real Betis. Via zijn Instagram laat Messi weten dat hij snel terugkeert. ”Ik wilde aan het nieuwe seizoen beginnen, maar helaas gaat dat niet lukken, vanwege de misstap tijdens de training. Dat houdt me even aan de kant, maar we zien elkaar snel weer”, aldus de Argentijn.

VS trip

De selectie van FC Barcelona vertrok maandagmiddag naar De VS, waar het komende week twee oefenwedstrijden speelt tegen Napoli. Ernestro Valverde maakte maandag zijn selectie voor die trip bekend.

Frenkie MVP

De Jong kritisch: ”Had hem niet verdiend”

Maimi

Barcelona gearriveerd in Miami