in ,

Messi maakt mooiste doelpunt ooit voor Barcelona

Messi mooiste ooit

Voor de fans van FC Barcelona was het de afgelopen 10/15 jaar genieten. De club won zo’n beetje iedere prijs die er te winnen valt en bovendien veranderde het spel van de Catalaanse club in het totaalvoetbal, waar de volledige wereld getuige van wil zijn. Tijdens die prachtige jaren, waarin Barcelona in de voetbalwereld domineerde, werd er natuurlijk volop gescoord. Uit al die doelpunten hebben de fans het allermooiste doelpunt gekozen.

Het is niet verrassend dat Lionel Messi het mooiste doelpunt aller tijden voor FC Barcelona heeft gescoord. De solo in 2007, tegen Getafe in de Copa del Rey, werd door de fans met 45% van de stemmen verkozen tot het allermooiste doelpunt in de geschiedenis van de club.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1111278248095305728

En ook het op één na mooiste doelpunt aller tijden werd door Lionel Messi gemaakt. In 2017 deed Lionel Messi de solo dunnetjes over tegen Athletic Bilbao en dat doelpunt werd door de fans verkozen tot het op 1 na mooiste doelpunt aller tijden.

3e en 4e plaats

De Argentijnse superster van Barcelona bezet ook de derde plaats. Uit ruim zestig doelpunten kwam het doelpunt van Lionel Messi in het seizoen 2010/11, tegen Real Madrid, uiteindelijk op een derde plaats terecht. De remontada tegen Paris Saint-Germain werd een feit door het late doelpunt van Sergi Roberto. Dat doelpunt vinden we terug op de vierde plaats.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1111274458948485120

FC Barcelona Femení naar halve finale Champions League

Pique openhartig over bankrekening: ”Heb meer dan de begroting van Espanyol”