in

Messi: “Ik heb nooit gevraagd om de transfer van Neymar”

Lionel Messi had graag gezien dat zijn goede vriend Neymar Jr. dit seizoen weer voor FC Barcelona zou spelen. De aanvaller van Paris Saint-Germain maakte in de afgelopen transferperiode bijna de overstap naar de Catalanen, maar de clubs kwamen er uiteindelijk niet uit. In een interview met Sport geeft Lionel Messi aan dat hij had gehoopt op de komst van Neymar.

“Ik had het geweldig gevonden als Neymar naar Barcelona was gekomen, maar om eerlijk te zijn weet ik niet of de club voldoende heeft gedaan om hem hierheen te krijgen”, zegt de Argentijn. “Maar ik weet ook zeker dat het niet eenvoudig is om met Paris Saint-Germain te onderhandelen.”

“Ik ben zeker niet teleurgesteld in de uitkomst. We hebben een spectaculaire selectie en we kunnen ook zonder Neymar om iedere prijs meedoen. Op sportief gebied was Neymar een versterking geweest, maar ook qua marketing was hij interessant”, aldus Messi, die ontkent dat hij eiste dat de Braziliaan naar Barcelona kwam.

“We hebben nooit gevraagd om de transfer van Neymar. We hebben alleen onze mening gegeven. Volgens mij is het nu wel aangetoond dat ik niet de baas ben.”

Barcelona Femení zet stap richting volgende ronde na zege bij Juventus

Barcelona en Nike presenteren derde tenue met herinnering aan jaren ’90