in

CryCry

Messi haalt uit naar bestuur FC Barcelona in emotioneel afscheidsbericht voor Suárez

Lionel Messi heeft via Instagram afscheid genomen van buurman en goede vriend Luis Suárez. De Uruguayaan nam gisteren na zes seizoenen officieel afscheid van zijn collega’s. Hij vertrekt voor een kleine vergoeding naar Atlético Madrid.

Dat Messi daar niet blij mee is, was al duidelijk. De Argentijnse sterspeler laat dit nu nog eens nadrukkelijk gelden in een Instagram bericht, waarin hij afscheid neemt van zijn (ex)-teamgenoot Suárez. Messi praat op Instagram vooral met lof over zijn goede vriend: ”Ik wist natuurlijk al van je vertrek, maar toen ik vandaag de kleedkamer binnenliep, realiseerde ik het me pas echt. Het zal moeilijk zijn zonder jou door te gaan. Zowel op het veld als daarbuiten. We gaan je erg missen. We hebben veel meegemaakt in de afgelopen jaren. Veel dingen deden we samen en dat zal ik nooit vergeten”, begint Messi zijn laatste afscheidswoorden aan Suárez.

Naast allerlei lovende woorden, is er in het afscheidsbericht dus ook een sneer van Messi naar het bestuur van FC Barcelona te zien. ”Je verdiende het om gewaardeerd te worden voor de speler die je bent. Je bent een van de belangrijkste spelers uit de geschiedenis van FC Barcelona. Zowel individueel als met het team heb je grote prestaties neergezet. Je verdiende het niet om eruit gegooid te worden. De waarheid is dat op dit moment me niets meer verbaast”, sneert de Argentijn.

Messi sluit zijn afscheidsbericht af met dankwoorden aan de Uruguyaan: ”Het zal bijzonder zijn je te zien spelen in een ander shirt, maar het zal vooral bijzonder zijn om tegen je te spelen. Ik wens je het allerbeste bij deze nieuwe uitdaging en ik hou heel veel van je. Tot ziens vriend”.

What do you think?

Written by Jelle van Kerkhof

De laatste dag van Luis Suarez bij FC Barcelona

Sergino Dest | FC Barcelona

‘Barça verwacht Dest maandag in Barcelona na akkoord met Ajax’