BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

MD: Neymar biedt zich aan bij FC Barcelona

Neymar da Silva Santos Júnior vertrok afgelopen zomer bij FC Barcelona voor een nieuw avontuur bij de Franse club Paris Saint-Germain. De transfer werd groot nieuws, want PSG betaalde maar liefst 222 miljoen euro voor de Braziliaan. Maar na ruim een half jaar wordt er al weer flink over Neymar’s toekomst gespeculeerd. Neymar zou de Franse hoofdstad alweer zat zijn en de Spaanse sportkrant Mundo Deportivo weet zelfs te melden dat Neymar zich weer heeft aangeboden bij FC Barcelona.

Neymar Jr. vertrok afgelopen zomer bij FC Barcelona om bij Paris Saint-Germain de grote man te worden. De Braziliaan wilde niet meer in de schaduw staan van Lionel Messi. En ook financieel zou de Braziliaan er enorm op vooruit gaan.  Neymar dacht dat hij in de Ligue 1 zou kunnen groeien als speler; Neymar dacht dat hij in een kleedkamer terecht zou komen waar geen spanningen waren en hij dacht dat de druk bij PSG lager zou zijn.

Maar niets bleek minder waar. De superster zou na een half jaar  het alweer gezien hebben in de Franse hoofdstad. Het Spaanse Mundo Deportivo weet dan ook dat Neymar in de afgelopen periode met verschillende spelers,  met werknemers en zelfs met managers van FC Barcelona sprak over een terugkeer.  Maar voor FC Barcelona is een terugkeer op van Neymar op dit moment uitgesloten.  De Braziliaan kost momenteel nog meer dan PSG betaald heeft en bovendien hebben de Catalanen een financieel conflict met de superster. Barcelona eist namelijk zo’n 75 miljoen euro van Neymar, die hij opstreek na het tekenen van zijn contract.

Real Madrid daarentegen is wel zeer geïnteresseerd in de Braziliaan.  Volgens de andere sportkrant uit Spanje, Sport, hebben de Madrilenen namelijk contact gehad met Neymar’s vader over een transfer. De Koninklijke zouden te horen hebben gekregen dat Neymar voor zo’n 400 miljoen euro weg mag bij Paris Saint-Germain, maar dat  medewerking van de Franse club zeer lastig zal worden.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like