in

Messi lyrisch over ploeggenoot: ”Een van de beste van de wereld geworden”

Een jaar na de remontada tegen Paris Saint-Germain, waarin Barcelona  met 6-1 wist te winnen en zich in de allerlaatste seconde van de wedstrijd verzekerde van de volgende ronde van de Champions League, sprak Sergi Roberto in het radioprogramma  ‘Tu diràs’, van RAC1, over de historische avond in Camp Nou.  De   vleugelverdediger van Barcelona liet onder meer weten dat hij die avond niet heeft kunnen slapen. De radiozender had echter ook een mooie verrassing voor de Catalaan.

Niemand minder dan zijn eigen ploeggenoot Lionel Messi had een mooie boodschap voor Roberto.  ”Het moment dat jij ons weer liet leven was geweldig”, zei Messi in de boodschap.  ”Hoe alles die avond liep, het was geweldig.  Ik wil je daar nogmaals voor feliciteren en ook met je nieuwe contract bij de club.”

Messi legde ook een mooie anekdote van Roberto uit.   “Ik herinner me nog dat je voor het eerst op de vleugel begon te spelen. Ik vroeg je toen of je het leuk vond  maar daar kwam geen echte reactie op.  Maar vandaag de dag behoor je tot de beste vleugelverdedigers van de wereld. Ik hoop dat  je doorgaat zoals je nu doet en dat we nog jaren samen kunnen genieten”, aldus een lyrische Messi over zijn ploeggenoot.

https://twitter.com/EsportsRAC1/status/971882322722197506

MD: Neymar biedt zich aan bij FC Barcelona

Messi moet uitduel met Malaga op laatste moment laten schieten