in

Mathieu stopt als international: ”Heb geen motivatie meer”

Jérémy Mathieu liet deze week weten dat hij een punt zet achter zijn interlandcarrière. De Franse verdediger liet een dag later tijdens een interview weten dat motivatieproblemen daarbij een grote rol spelen.

De 33-jarige Mathieu weet dat hij na zijn blessures geen eerste keuze meer is in de Franse selectie. Daarnaast speelt zijn leeftijd een grote rol bij de beslissing. ”Toen ik de aankondiging las heb ik er nog wel even over na moeten denken, aangezien ik nog maar vijf interlands heb gespeeld”, zei Mathieu in een interview met Marca. ”Ik heb niet meer de motivatie en wil me volledig gaan richten op de club.”

Mathieu wilde tijdens dat interview niet ingaan op de vraag of Chelsea afgelopen zomer interesse in hem had. ”Ik ben van plan om tot het einde van mijn contract (2018) te blijven spelen, maar als het niet kan stop ik eerder.”

Oeps! Luis Suarez krijgt opnieuw een panna

Wanprestatie zorgt voor dure nederlaag Barcelona