in ,

Martens vol vertrouwen: ”Wil alles winnen wat mogelijk is”

Barcelona Femení is bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De landskampioen van 2019-2020 is gemotiveerd om nog meer succes te boeken. Dat geldt ook voor Lieke Martens.

”Ik wil alles winnen wat mogelijk is”, vertelt Martens voor de camera van Barcelona TV. De Nederlandse aanvalster is de afgelopen maanden goed doorgekomen. ”Ik voel me prima. Gelukkig kon ik in Nederland trainen om fit te blijven. Maar ik heb de bal, mijn teamgenoten en de technische staf zeker gemist. Ik ben erg blij dat het nu weer gaat beginnen.”

Martens gaat met Barcelona Femení eerst nog de UEFA Women’s Champions League uitspelen in augustus. In de kwartfinale wacht Atletico Madrid. ”Het is een heel mooi toernooi en straks kan je het in negen dagen als winnaar afsluiten. Ik zie dat we ons als team erg goed voorbereiden. Het is nu zaak om zo door te gaan. Want wij willen allemaal de Champions League winnen!”

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Araujo out: mogelijks tekort aan centrale verdedigers

Bartomeu haalt uit naar middenvelder: ”Onbegrijpelijk en respectloos”