in

Malcom terug in wedstrijdselectie Barcelona

FC Barcelona kan zondagavond in de Liga weer uitlopen op concurrent Real Madrid, dat zaterdag van Deportivo Alavés verloor. De Catalanen moeten daarvoor echter nog wel even afrekenen met Valencia. Een loodzware klus voor Ernesto Valverde, die met negentien spelers afreist naar Valencia. Een van die negentien spelers in de wedstrijdselectie is Malcom.

De Braziliaanse aanvaller werd deze zomer voor 41 miljoen euro naar Camp Nou gehaald, maar speelde slechts 25 minuten onder Valverde. De vleugelspeler liep een blessure op, herstelde weer, maar werd de afgelopen weken door Ernesto Valverde buiten de selectie gelaten om technische redenen. Tegen Valencia krijgt de aanvaller mogelijk weer een kans. Malcom is opgenomen in de selectie en met de formatie-wijzigingen die Valverde afgelopen week tegen Tottenham Hotspur doorvoerde zou het zondag wel eens kunnen dat de vleugelaanvaller weer eens gebruikt gaat worden.

Valverde heeft ook weer plek voor Denis Suarez en Rafinha in de selectie. Aleña speelde zaterdag al met Barcelona B mee en Samper werd opnieuw buiten de selectie gelaten. Het duel met Valencia begint zondagavond om 20.45 uur.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1048754874932977665

Suarez slaat interlands over na nieuwe knieklachten

Verhuurde Alcácer herboren bij Borussia Dortmund