in

Luis Enrique: ”We moeten vijf keer scoren”

Luis Enrique heeft het volste vertrouwen in een goede afloop tijdens de return van de kwartfinale tegen Juventus. Barcelona moet woensdag in Camp Nou een 3-0 achterstand zien weg te werken. Luis Enrique verwacht dat Camp Nou daar een grote rol bij kan gaan spelen. 

Luis Enrique was dinsdag vol vertrouwen over het duel met Juventus en gaat woensdag in Camp Nou vol in de aanval. ”We gaan aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen”, riep de coach tijdens de persconferentie. ”En als we rusten dan moeten we er alsnog voor zorgen dat we aanvallen. Het is simpel, we moeten vijf keer scoren.”

Luis Enrique is ervan overtuigd dat Camp Nou woensdag een behoorlijk grote rol kan spelen. ”Als wij de eerste maken, dan maakt Camp Nou de tweede en komt de derde vanzelf”, ging de coach verder. ”Ik hoop niet dat de fans morgen na 80 minuten vertrekken. We blijven knokken tot het einde. Tot de 95e minuut moeten we het met z’n allen doen.”

”Woensdag hebben we Javier Mascherano weer terug”, zei een tevreden Enrique tot slot. ”Hij heeft gisteren alleen getraind op een hoog tempo en vandaag stond hij op het veld met de groep. Hij kan spelen.” Ook kan Luis Enrique weer beschikken over Sergio Busquets, die het eerste duel vanwege een schorsing miste. ”Het is goed nieuws. Hij kan alles. Hij kan aanvallen, druk zetten en verdedigend bijspringen.”

 

Dit deed Lionel Messi 10 jaar geleden!

Alves kust grasmat Camp Nou: ”Blij dat ik thuis ben”