in

LOL! Zoon Messi juicht te vroeg na misser Perez

Mateo Messi

De geblesseerde Lionel Messi en Luis Suarez waren zondag met hun zoons aanwezig in Camp Nou om hun ploeggenoten in actie te zien. De sterren juichten bij de treffers van hun ploeggenoten, maar Mateo, de jongste zoon van Lionel Messi deed dat niet. Bij de 5-2 van Loren vond Mateo het wel grappig om voor Real Betis te juichen. Een actie waar Luis Suarez wel om kon lachen.

Mateo Messi is sowieso het enfant terrible van de familie Messi. In een interview liet Lionel Messi onlangs weten dat Mateo vaker voor de tegenstander juicht om zijn grotere broer te pesten. ”Als ze samen voetbal kijken en Real Madrid scoort, dan begint Mateo te juichen om zijn broer gek te maken”, aldus Messi over zijn zoon. ”Of als we buiten gaan voetballen dan is Mateo altijd Liverpool of Valencia, want daar hebben we van verloren.”

Rectificatie 26-8-2019, 18.00 uur:

Kennelijk ging de video niet over een vermeend doelpunt van Real Betis, maar was de misser van Carles Perez de aanleiding van het juichen. Mateo Messi dacht dat de bal aan de goede kant van de paal zat, maar dat bleek anders.

Mbuyamba FC Barcelona

FC Barcelona haalt opnieuw een Nederlander naar La Masia

Standbeeld Johan Cruijff

Barcelona onthult standbeeld Johan Cruijff