BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Liverpool weigert bod van 100 miljoen op Coutinho’

De geruchtenmolen draait vrolijk door. Wat gisteren slechts een kwestie van tijd leek te zijn, is vandaag het tegenovergestelde. Barcelona heeft woensdag een bod van 100 miljoen euro uitgebracht op Coutinho, maar nog geen kwartier later had Liverpool het bod alweer afgewezen. Tenminste, als we het Engelse Telegraph moeten geloven.

Hoewel Barça en Coutinho al wel een persoonlijk akkoord hebben, lijkt een transfer nog kilometers ver weg te zijn. Eerder deze week wees de Engelse ploeg een bod van 70 miljoen euro + 10 miljoen euro aan variabelen af. En zelfs 100 miljoen, is niet genoeg voor de Engelsen. Liverpool doet er alles aan om de Braziliaanse middenvelder in de ploeg te houden. Coutinho is uitgegroeid tot één van de steunpilaren van Jürgen Klopp’s elftal en wil hem hoe dan ook behouden.

De enige manier hoe Philippe Coutinho naar Barça kan gaan lijkt door het forceren van een transfer. Dit vindt Coutinho moeilijk, hoe graag hij ook naar zijn droomclub wil komen, hij wil niet met een slecht gevoel weggaan bij zijn huidige werkgever.

Dinsdag 15 augustus neemt Liverpool het op tegen het Duitse Hoffenheim voor een plek in de Champions League, of Coutinho daar bij zal zijn is nog maar de vraag. De Catalanen gaan er de komende dagen alles aan doen om Coutinho als nog aan te trekken deze zomer.

 

 

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.