in

Koeman vol vertrouwen: ”Verwacht beter seizoen dan vorige”

FC Barcelona is bezig aan de voorbereiding op een nieuw seizoen. De selectie is zeker nog niet compleet, maar trainer Ronald Koeman is wel druk aan het werk met de beschikbare spelers. De Nederlandse oefenmeester kijkt uit naar het komende seizoen.

”Ik heb hoge verwachtingen van komend seizoen”, laat Koeman weten in gesprek met het clubkanaal. ”Ik verwacht een beter seizoen dan het vorige. Veel zal afhangen van de spelers die we hebben. De club werkt aan veel zaken, maar altijd met belangrijke doelen in het vizier. We proberen als club goed, aantrekkelijke voetbal te spelen, maar we hebben ook de verantwoordelijkheid om prijzen te winnen. Onze fans gaan ons helpen dat te bereiken.”

In het komende seizoen kan Koeman beschikken over Memphis Depay. De trainer is blij met de aanvaller, met wie hij al samenwerkte bij het Nederlands elftal. ”Ik ken Memphis heel goed. Hij heeft een sterk karakter, een goede fysiek, snelheid en hij kan op verschillende posities in de aanval spelen. Daarnaast heeft hij de perfecte leeftijd om het te laten zien.”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1416831401492627461
Memphis Depay | FC Barcelona

Eerste dag Depay bij FC Barcelona: ”Mijn grootste stap”

Memphis Depay training FC Barcelona

Zien: De eerste training van Depay bij FC Barcelona