in

Geen zorgen bij Memphis: ”Kwestie van tijd voor we het omdraaien”

Memphis Depay

Memphis Depay kwam afgelopen zomer naar FC Barcelona. Hij kwam binnen bij een club die in zwaar weer verkeerd en waar weinig meer over is van de succesvolle tijden. Desondanks is de 27-jarige Nederlander gelukkig.

”Het is nog steeds een beetje nieuw voor me, maar ondanks de resultaten ben ik super happy”, laat Memphis weten in gesprek met ESPN. Verslaggever Pascal Kamperman stelt de vraag of de aanvaller spijt heeft van zijn overgang. “Hoe kun je dat nou vragen? Het is FC Barcelona, man! Ik denk niet dat je begrijpt hoe groot de club is en wat het met een speler doet als je naar zo’n club kan. Ik zal daar nooit spijt van krijgen.”

Buiten het veld is het onrustig bij FC Barcelona, maar ook de sportieve prestaties zijn niet goed. Desondanks blijft Memphis rustig. ”Iedereen doet heel erg paniekerig. Er wordt gedaan alsof er een heel seizoen is gespeeld, maar alles ligt nog open. De club is gewend om alles te winnen met fantastisch voetbal, maar nu zitten we in een andere situatie. Het is een kwestie van tijd voordat we het gaan omdraaien.”

Martens en Femení kennen geen genade met Alaves: 9-1

Femení in eerste groepswedstrijd UWCL overtuigend langs Arsenal