in

FC Barcelona zonder Messi naar Ibiza

FC Barcelona neemt het woensdag in de Copa del Rey op tegen UD Ibiza. De Catalanen hopen via het feesteiland een plek te bemachtigen bij laatste 16 van het toernooi. Quique Setién neemt zijn sterspeler Lionel Messi niet mee naar Ibiza.

De aanvaller moet net als Pique, Wagué en Busquets het duel missen vanwege een schorsing. Setién kan voor het duel in Ibiza wel weer beschikken over Frenkie de Jong, die afgelopen weekend een schorsing uitzat. Daarnaast is er opnieuw een plek in de selectie voor het talent Riqui Puig en zijn ook B-spelers Abel Ruiz en Chumi opgeroepen.

Barcelona moet het voorlopig nog wel zonder Luis Suarez doen. De aanvaller keerde dinsdag echter wel terug op het trainingscomplex van de Catalanen voor fysiotherapie. Ousmane Dembélé is inmiddels in de laatste fase van zijn herstel en zal spoedig op het veld terug keren.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1219689522067320833

Ibiza

Ibiza speelt momenteel in de Segunda Division B en wordt getraind door oud-Barça-speler Pablo Alfaro. Het duel is woensdag om 19.00 uur te volgen via de social media-kanalen van BarçaSource.

Rei Manaj | FC Barcelona B

Barcelona B legt spits van Albacete vast tot 2023

Antoine Griezmann

Barcelona komt dankzij Griezmann met de schrik vrij op Ibiza