in

LoveLove

FC Barcelona presenteert vierde tenue voor dit seizoen

Vierde tenue FC Barcelona

Het hing al een tijdje in de lucht, maar dinsdag heeft FC Barcelona dan echt het vierde tenue voor dit seizoen gepresenteerd. De Catalanen zullen dit seizoen slechts enkele wedstrijden in het nieuwe tenue spelen. Het nieuwe shirt is vanaf woensdag 13 november exclusief te koop in de Barça-stores.

Onder het motto Ho portem dins erop, wat ‘Het zit diep in ons’ betekent, presenteert FC Barcelona het nieuwe vierde tenue voor dit seizoen. Een shirt dat de vlag voorstelt als de hoofdrolspeler in een eerbetoon aan zijn roots en zijn geschiedenis: 120 jaar waarin de club zich heeft geconsolideerd als een entiteit die openstaat voor de wereld, die sport begrijpt als een fenomeen waarmee bruggen tussen mensen kunnen worden gemaakt. Alles, zonder zijn identiteit te verliezen gekoppeld aan Catalonië, aan zijn cultuur en zijn waarden. 

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de club dat FC Barcelona met een vierde tenue gaat spelen. Niet alleen de A-selectie zal in het nieuwe tenue spelen, ook de dames zullen enkele wedstrijden in het exclusieve shirt gaan spelen. Naar verwachting zal Barcelona tegen Atletico Madrid voor het eerst aantreden in het nieuwe tenue.

https://twitter.com/BarcaSource/status/1194229661808648193

Pique brengt Spaanse Supercup voor 120 miljoen euro naar Saudi-Arabië

Matchday: Valverde roept 15 talenten op voor benefietwedstrijd