in

‘FC Barcelona is Fati opnieuw weken kwijt’

Ansu Fati Clasico

FC Barcelona verloor zaterdagmiddag tegen Celta de Vigo niet alleen op pijnlijke wijze twee punten, ook zag het zeker drie spelers uitvallen met een blessure. Eén van die spelers was opnieuw Ansu Fati.

Wat op het eerste oog een mooie middag leek te worden voor FC Barcelona eindigde in zuur puntenverlies met een aantal uitvallers. Tijdens het 3-3 gelijke spel tegen Celta de Vigo vielen namelijk Ansu Fati, Eric Garcia en Nico González.

In de eerste berichten na het duel liet FC Barcelona weten dat Fati met een spierblessure uit is gevallen. Garcia en Nico vielen uit met een verrekking. Zij lijken na de interlandperiode weer inzetbaar als FC Barcelona het opneemt tegen stadsgenoot Espanyol.

De Spaanse media verwacht dat Ansu Fati zeker zes weken aan de kant staat met zijn spierblessure. En daarmee loopt de ziekenboeg van Barça op tot 11 spelers. Sergio Agüero, Martin Braithwaite, Pedri, Ansu Fati, Sergi Roberto, Sergiño Dest, Gerard Piqué, Ousmane Dembélé, Neto, Eric García en Nico zijn allen uitgeschakeld met een blessure.

FC Barcelona stelt Xavi aan als opvolger van Koeman

Xavi gepresenteerd bij Barcelona: ”Ik ben erg emotioneel, heb kippenvel”