in

Falcao dompelt FC Barcelona verder in de problemen

Memphis

Radamel Falcao was woensdagavond de plaaggeest voor FC Barcelona. Opnieuw wist de ploeg van Ronald Koeman niet te winnen. Op bezoek bij Rayo Vallecano verloren de Catalanen met 1-0 dankzij een doelpunt van El Tigre.

FC Barcelona zat tegen Rayo Vallecano geen moment in de wedstrijd. Koeman, die het zonder de geblesseerde Frenkie de Jong speelde, maakte geen aanspraak op de overwinning. De ploeg was voor het doel van de thuisploeg besluiteloos en aanvallers als Memphis en Agüero faalden voor het doel.

De thuisploeg daarentegen had aan één aanval genoeg. Een uitbraak, waarbij de defensie van FC Barcelona er opnieuw niet goed uit zag, zorgde direct voor de 1-0 van Rayo. Na een half uur spelen maakte Radamel Falcao het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de slotfase kon FC Barcelona via een strafschop terugkomen in de wedstrijd, maar het paste bij het spel van FC Barcelona, want Memphis Depay faalde vanaf 11 meter. Door de nederlaag blijft Barça voorlopig steken op een negende plaats in de Liga.

Pimienta haalt uit: ”Met dit team zou ik veel beter spelen”

Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona

Nederlaag bij Rayo fataal voor Ronald Koeman bij FC Barcelona