in

‘Eriksen op derde plek verlanglijstje FC Barcelona’

Voor FC Barcelona is het deze zomer een noodzaak om zich te versterken. De Catalanen richten zich met name op het middenveld en zouden inmiddels belangstelling hebben in Verratti van PSG, maar ook Christian Eriksen staat op het lijstje van de club.

De Deense middenvelder van Tottenham Hotspur liet afgelopen week al weten gevleid te zijn door de interesse van FC Barcelona. ”Er zijn altijd veel geruchten, maar uiteraard is Barcelona een prachtige club. Er zijn weinig spelers die ‘nee’ tegen zo’n club zeggen”, zei Eriksen tijdens een interview. ”Maar er is een verschil tussen monitoren en concrete interesse.” De middenvelder is dan ook niet de topkandidaat voor komend seizoen.

Eriksen zou volgens de Spaanse media namelijk slechts op plek drie van het lijstje staan. Verratti en Seri (Nice) zijn namelijk de topkandidaten deze zomer. Echter heeft Verratti bepaalde voorwaarden voor de transfer. Zo wil de Italiaan een hoog salaris (meer dan Rakitic), de nummer 1 zijn op het middenveld en er moet een speler van de concurrentie aangetrokken worden. Eisen waaraan Barcelona waarschijnlijk niet wil voldoen, en dus lijken Seri en Eriksen misschien wel hoger op het lijstje te staan dan de Spaanse media verwacht.

FC Barcelona

Barcelona verdedigt contract met Qatar

‘Messi verlengt en krijgt clausule van maar liefst 400 miljoen euro