in

Enrique zwijgt over aanstaande transfer: ”Ik ga er niets over zeggen”

Luis Enrique

FC Barcelona kan woensdag de eerste prijs van het nieuwe seizoen veroveren. De Catalanen verdedigen dan een 2-0 voorsprong tegen tegen Sevilla in de Spaanse Supercup. Luis Enrique liet weten dat hij er vertrouwen in heeft. ”We moeten in ieder geval beter zijn dan Sevilla”, zei de coach tijdens de persconferentie.

“De spelers zijn zich ervan bewust dat we negentig minuten verwijderd van onze eerste titel van het seizoen. We moeten er voor zorgen dat wij degene zijn die het eerst scoren”, ging Enrique verder. ”We hebben het vertrouwen. We krijgen weinig kansen tegen. Verdedigend halen we dus een behoorlijk niveau.”

De journalisten vroegen Enrique natuurlijk naar de situatie van Claudio Bravo, maar daar gaf de coach van Barcelona geen antwoord op. ”Natuurlijk wil ik drie doelmannen hebben. Er zijn zoals altijd veel geruchten, maar ik ga er niets over zeggen. Ik focus me op de Supercup.”

Mascherano: ”Ik dacht aan vertrekken bij Barcelona”

Afsluitende training voorafgaand aan return Supercup