Emery geeft Barcelona waanzinnig pak slaag in Parijs

Paris Saint-Germain is slechts één wedstrijd verwijderd van de volgende ronde in de Champions League. De Fransen gaven Barcelona in Parijs een flink pak slaag en wonnen door een geweldige Angel Di Maria met 4-0.

FC Barcelona had in Parijs dinsdagavond niets in te brengen. De ploeg van Luis Enrique werd in alle opzichten overklast door het gretige spel van PSG. De thuisploeg kwam via een vrije trap van Di Maria op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust verdubbelde Julian Draxler de score. De Catalanen hadden geen antwoord.

Na de pauze moest Barcelona vol aan de bak om de achterstand recht te zetten, maar uit alles bleek dat het niet ging gebeuren. De ploeg van Luis Enrique bleef erg slordig en werd op inzet afgetroefd. Di Maria kon tien minuten na rust eenvoudig 3-0 op het scorebord zetten. En alsof dat niet genoeg was voor Barcelona was het Cavani die de 4-0 binnen mocht schieten. Op 8 maart mag Barcelona in Camp Nou proberen om de achterstand weg te poetsen.