in

Dembélé nog niet fit, maar wel bij wedstrijdselectie Barcelona

FC Barcelona kan woensdag mogelijk weer beschikken over aanvaller Ousmane Dembélé. De aanvaller is herstellende van een hamstringblessure en werd door coach Ernesto valverde al aan de selectie toegevoegd voor de confrontatie in de Champions League met Manchester United.

FC Barcelona gaat woensdag verder op jacht naar de Champions League. In de kwartfinale treft het Manchester United. Coach Ernesto Valverde, die afgelopen weekend tegen Atletico Madrid een grote stap zette naar de landstitel, kan tegen de Engelsen mogelijk weer beschikken over Ousmane Dembéle. De aanvaller is door de medische staf nog niet fit verklaard, maar trainde maandag al wel weer met de selectie mee. Voor Ernesto Valverde een reden om de snelle vleugelspeler bij de selectie te halen voor het duel tegen Manchester United. Dembélé raakt in de vorige ronde, tegen Olympique Lyonnais, geblesseerd aan zijn hamstring en was daarmee een kleine maand uitgeschakeld.

Todibo?

Verder heeft Ernesto Valverde Todibo toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Echter is de Fransman niet inzetbaar in de Champions League voor Barcelona. Todibo is mogelijk de enige fitte speler die achter zou blijven in Barcelona en daarom voegt Ernesto Valverde de talentvolle verdediger toe aan de selectie, zodat hij dinsdag gewoon in Manchester mee kan trainen.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1115222732730445824
Samenvatting FC Barcelona Atletico Madrid

Samenvatting | FC Barcelona – Atletico Madrid (2-0)

Franse ster was ’te duur’ voor Barcelona: ”Dat konden wij niet betalen”