in

Cillessen: ”Ik heb niet met De Boer gesproken”

Cillessen

Jasper Cillessen is voorlopig nog niet van plan om FC Barcelona te verlaten. De doelman van de Catalanen ontkent dat hij in de voorbijgaande weken met Frank de Boer heeft gesproken, de nieuwe coach van Crystal Palace.

”Ik ken Frank de Boer heel goed, maar ik heb hem niet gesproken”, zei de Nederlander die nadrukkelijk in de belangstelling zou staan van de Engelse club. ”Bovendien ben ik hier heel gelukkig”, gaat Cillessen verder.

Afgelopen seizoen kreeg Cillessen niet de kans onder trainer Luis Enrique. De vertrokken coach koos voor de Duitse doelman Ter Stegen. Cillessen wil komend seizoen proberen om toch meer minuten te maken voor de Catalaanse club. ”Ik wil meer spelen, maar dat hangt van de coach af”, aldus Cillessen vanuit New York. ”Iedereen wil meer spelen, maar we gaan dit seizoen voor de treble.”

Barcelona’s reis naar New York

Neymar blijft cryptisch, Barça gaat voor Coutinho