BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Neymar blijft cryptisch, Barça gaat voor Coutinho

De soap rondom de miljoenentransfer van Neymar Jr. naar Paris Saint-Germain gaat in de media vrolijk verder. Volgens zowel de Europese als de Braziliaanse media worden de Parijzenaren inmiddels concreet voor Neymar. 

Zo schrijft RAC1 dat PSG bereidt is om de afkoopsom van 222 miljoen euro te betalen en dat Franse club inmiddels zeer dicht bij het aantrekken van Neymar is. L’Equipe weet zelfs dat de transfer voor 95% afgerond is. Neymar’s vader zou een grote rol spelen bij de onderhandelingen en kan mogelijk zelf zo’n 40 miljoen euro over houden aan de transfer van zijn zoon.

Ook het Braziliaanse Lance weet inmiddels te melden dat Neymar zijn ploeggenoten bij FC Barcelona heeft ingelicht over de transfer. Neymar’s zus zou haar vrienden hebben verteld dat ze gaat verhuizen naar Parijs. Ook weet het Braziliaanse medium dat Neymar’s vader in de komende dagen de deal gaat afronden en dat Neymar na het trainingskamp in New York direct naar Parijs afreist om de transfer op 30 juli af te ronden.

Cryptisch

Neymar zelf bleef de afgelopen dagen in New York vooral stil tegen de pers. Als de Braziliaan zeker zou blijven dan had hij dat de aanwezige journalisten waarschijnlijk allang laten weten. Maar op social media blijft Neymar vooral cryptisch en plaatst hij verwarrende foto’s van zijn vader en hem in een vliegtuig (oude foto) en een foto waarop Neymar aan het nadenken is. Of deze foto’s iets zeggen over een transfer naar Parijs weet alleen hij.

🤔

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Coutinho

FC Barcelona zou volgens het Engelse Sky Sports inmiddels bezig zijn met Philippe Coutinho. Moet hij de opvolger van Neymar worden? Barcelona zou volgens het medium een bod van 80 miljoen euro neer hebben gelegd bij Liverpool. De Engelse club zou inmiddels het bod geweigerd hebben.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.