in

‘Bosnische middenvelder hoopt nog steeds op FC Barcelona’

Als het aan Miralem Pjanic ligt, vertrekt hij deze zomer naar FC Barcelona. De Bosnische international wordt al tijden gelinkt aan de Spaanse grootmacht, maar Barça en Juventus komen nog niet nader tot elkaar. De bal ligt bij Arthur. De Italianen zien hem graag de omgekeerde weg bewandelen, maar de Braziliaan gaf in een eerder stadium al aan niet te willen vertrekken.

Barcelona is niet de enige club met interesse in Pjanic. Zo zouden Paris Saint-Germain en Chelsea ook azen op zijn handtekening. De middenvelder is echter niet onder de indruk van de Franse en Engelse interesse. Hij zou Juventus alleen willen verruilen voor Barcelona. De Catalanen zien hem graag komen, maar hebben niet de financiële middelen om hem naar Camp Nou te halen. De club had gehoopt op het jawoord van Arthur, maar de Braziliaan zijn toekomst ligt in Spanje. Hij wil vechten voor zijn plek en Quique Setién overtuigen van zijn kwaliteiten.

Pjanic zou volgens Mundo Deportivo al persoonlijk akkoord zijn met Barcelona. Maar zoals hierboven gemeld, zal hij of moeten wachten op een speler die de omgekeerde weg wil bewandelen, of op het moment dat Barça het geld heeft om hem weg te kopen uit Turijn. Dat laatste lijkt echter niet te gebeuren. Lautaro Martinez is de speler die de hoogste prioriteit geniet bij de Catalaanse clubleiding. Volgens de laatste geruchten hoopt de club Júnior Firpo bij de deal met Inter Milan te betrekken. In dat gevoel hoeft Barcelona een aanzienlijk lager bedrag te betalen.

Lautaro Martinez geniet nog altijd de hoogste prioriteit in Barcelona.

‘Martinez al akkoord met Barcelona’

Sport maakte onlangs melding van een overeenstemming tussen Barcelona en Martinez. Volgens de Spaanse krant is de Argentijn akkoord met een meerjarig contract en een jaarsalaris van 12 miljoen euro. Een akkoord tussen Barça en Inter Milan zal echter nog wel even op zich laten wachten. De Italianen verlangen vooralsnog ‘gewoon’ de 111 miljoen euro die in de Argentijn zijn contract staat.

Luis Suárez inzetbaar tegen Mallorca

FC Barcelona

Wordt de Champions League hervat? ‘Lissabon mag eindfase organiseren’