in ,

‘Barcelona wil in januari alweer af van vleugelverdediger’

Aleix Vidal lijkt zijn langste tijd bij FC Barcelona wel gehad te hebben. De vleugelverdediger komt momenteel niet voor in de plannen van Luis Enrique. Tijdens de afgelopen wedstrijden moest de verdediger zelfs genoegen nemen met een plek op de tribune. Barcelona bekijkt daarom de opties om in januari alweer afscheid te gaan nemen van Vidal.

Radiozender Catalonia Radio wist dinsdag te melden dat technisch directeur Robert Fernandez deze week in Andorra heeft gesproken met de zaakwaarnemer van Aleix Vidal over een vertrek in januari.

Vidal werd na het duel met Alaves niet meer opgesteld door Luis Enrique. De vleugelverdediger is niet blij met de situatie en wil dat er in de komende weken daar verandering in gaat komen. Anders overweegt Vidal in januari alweer te vertrekken bij Barcelona.

Of de Catalanen daar rouwig over zijn is nog maar de vraag. Barcelona wilde zich afgelopen zomer namelijk nog versterken met Hector Bellerin. Mogelijk zet Robert die transfer in januari alsnog door. Ook een ruildeal met João Cancelo (Valencia) behoort tot de mogelijke opties.

FC Barcelona boekt recordomzet van 695 miljoen euro

De mooiste La Masia doelpunten van afgelopen weekend