in ,

‘Barcelona stopt onderhandelingen Rodrigo en neemt contact op met Ajax’

Rodrigo Moreno

FC Barcelona gaat zich deze transferperiode niet versterken met Rodrigo Moreno. De 28-jarige Spanjaard moest de geblesseerde Luis Suarez de komende maanden vervangen, maar de Catalaanse sportkranten maakten dinsdagavond bekend dat Barcelona de onderhandelingen met Valencia is gestopt. Volgens Gianluca Di Marzio van Sky Italia heeft Barça inmiddels contact gezocht met Ajax voor Dusan Tadic.

Rodrigo Moreno tekent in januari niet bij FC Barcelona. De Catalanen hebben de onderhandelingen met Valencia afgebroken. De nummer zeven van LaLiga wil 60 miljoen euro voor de spits hebben en FC Barcelona is niet bereidt om dat te betalen.

In de afgelopen dagen onderhandelde zaakwaarnemer Jorge Mendes met Barcelona voor een deal tussen beide clubs. Sporting Portugal-aanvaller Bruno Fernandes was zelfs onderdeel van de onderhandelingen. Barcelona zou de aanvallende middenvelder aantrekken en vervolgens verhuren aan Valencia, maar Manchester United zou die optie inmiddels verstoren.

Dusan Tadic

En dus hebben de Catalanen hun pijlen inmiddels op een andere spits gericht. Zo worden Pierre-Emerick Aubameyang en Olivier Giroud genoemd, maar Sky Italia weet dinsdag te melden dat Barcelona inmiddels overweegt om Dusan Tadic aan te trekken. De 31-jarige spits tekende afgelopen zomer een contract voor zeven seizoenen bij Ajax, waarvan hij nog zeker vier jaar actief wil zijn als speler. Ajax liet eerder al weten basisspelers niet te verkopen. Een transfer lijkt daarom heel ver weg.

FC Barcelona Femení slaat aanval concurrent Atletico Madrid af

‘Barcelona doet gigantisch bod op Richarlison; Everton werkt niet mee’