in ,

‘Barcelona wil Kroatische superster inruilen voor komst Verratti’

Barcelona is ondanks de komst van Semedo en Deulofeu nog niet klaar op de transfermarkt. De clubleiding is al een tijdje bezig met de komst van Marco Verratti en heeft volgens Calcio Mercato nu een nieuw bod uitgebracht op de Italiaan. 

Ivan Rakitic is onderdeel van het bod, samen met 65 miljoen euro. Deze twee troeven zou Barcelona willen geven voor de komst van Verratti. Als Paris Saint-Germain hiermee akkoord gaat dan betekent dat dus dat Kroatische superster Ivan Rakitic Catalonië na goede jaren verlaat voor Parijs. Hij zal dan herenigd worden met Unai Emery, die momenteel de coach is van PSG. Rakitic en Emery hebben een verleden bij Sevilla, waar Emery de coach was van de Kroaat. Rakitic was toen een belangrijke schakel in het team van Sevilla.

Het afgelopen seizoen was niet het beste seizoen van Ivan Rakitic en met de mogelijke komst van Paulinho en/of Verratti zou het kunnen betekenen dat de Kroatische spelmaker zijn basisplaats verliest bij Barcelona. Bij Paris Saint-Germain kan hij onder zijn oude coach Unai Emery zijn carrière nieuw leven inblazen, maar dan moet de Franse club wel akkoord gaan met het bod van Barcelona.

Zaakwaarnemer bevestigt transfer: ”Mina in 2018 naar Barcelona”

Barcelona B start 20 dagen na promotie aan nieuw seizoen