in

Zaakwaarnemer bevestigt transfer: ”Mina in 2018 naar Barcelona”

FC Barcelona lijkt zich verzekerd te hebben van de komst van Yerry Mina. Dat bevestigt de zaakwaarnemer van de 23-jarige Colombiaan aan FCInternews.it. De boomlange verdediger zal in 2018 naar de Catalaanse grootmacht vertrekken.

“Het is altijd zijn droom geweest om voor de Blaugrana te spelen”, vertelt Felipe Russo enkele dagen na de interesse van Inter Milan aan FCInternews.it. Op deze manier sluit Mina een vertrek naar Inter uit.

“Nu blijft hij in Brazilië en dan gaat hij in 2018 naar Spanje. Alles is bijna gesloten. Het is altijd zijn droom geweest om voor Barcelona te spelen”, zo zegt Russo. ”Hij zal nog een jaar bij Palmeiras blijven omdat hij aan het WK wil meedoen. De kans dat daar nog iets aan veranderd, is voor mij nul procent.”

De zaakwaarnemer laat niet weten of Mina pas na het WK in Rusland naar Barcelona gaat of direct in januari. De 23-jarige Mina speelt momenteel met Palmeiras de Copa Libertadores en maakt indruk. De 1.95 meter lange Mina speelde tot dusver negen interlands voor Colombia en scoorde daarin drie keer.

‘Munir heeft twee aanbiedingen, Ajax meldt zich met 14 miljoen’

‘Barcelona wil Kroatische superster inruilen voor komst Verratti’